Karşılaşılan zorluklara açık olmalı ve yenilgilerin üstesinden gelebilme iradesini ortaya koymalıdır.
Ayrıca, ofisiniz için de bir iç mimarlık ofisinden destek alabilirsiniz. Sizi ilham veren, rahat bir çalışma alanı tasarlamak için ofis mobilyaları, aydınlatma ve diğer öğeleri dikkate alarak sizinle birlikte çalışırlar.
Şirketimizde açık bir pozisyon olmaması halinde, ileriki bir tarihte açılacak bir pozisyon için özgeçmişinizi gönderebilirsiniz.
Mimari tasarımların ortaya çıkış sürecinin kesin, önceden tahmin edilen, sistematik ve matematiksel özellikleri olduğu kadar belirsiz, kendiliğinden gelişen, karmaşık ve sezgisel özelliklere de sahiptir.
Mimari tasarım sonucu beklenen kalitenin elde edilmesi ancak bu analiz, read more sentez ve değerlendirme süreçleriyle mümkün kılınmaktadır.
Bir projede ihtiyaç duyulabilecek bütün unsurları, tek bir felsefe ile lagu çatısında altında bir araya getiriyoruz. İç mimari projelerde, proje tasarımı, proje içinde kullanılacak mobilya üretimi, yetenekli ustalar ve kaliteli malzeme ile lagu'da bir araya geliyor.
Fonksiyon, tasarımın kullanıcılara sağladığı kolaylık, konfor ve pratiklikle ölçülür. Örneğin, bir ofis binasının iç mekan planlaması, çalışanların verimliliğini artırmak ve ergonomik bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla düşünülür.
Çevresel sürdürebilirlik unsurları aynı zamanda mekan planlamasında da önemli bir etkiye sahiptir. Yeşil alanların korunması, doğal yaşam alanlarının korunması ve açık alanların verimli kullanılması, bu unsurların başlıcalarıdır.
Yaratıcılığı kullanarak projelerini sergileme biçimleri, takipçisine kendi perspektifine dahil etme biçimleri mimarlık ofisleri için de çeşitlenmekte.
Mimari tasarım sürecinin de diğer tasarım süreçleri gibi karar verme odağı ile ilerlemesi, karar verme destek sistemlerinden faydalanılmasını önemli hale getirmektedir. ÇOkay Ölçütlü Karar Verme (ÇÖKV) sistemleri, mimari tasarımların başarısı için faydalı olmaktadır.
Ankara, Türkiye’nin başkenti olması sebebiyle pek çok mimari dönüşüme sahne olmuştur. Kent, fashionable Türkiye’nin inşa edildiği ilk yıllardan itibaren farklı dönemlerde özgün yapılarıyla dikkat çekmiş ve bu yapılar zamanla şehrin simgeleri haline gelmiştir.
Bir yapının veya mekânın tasarım özelliklerini bilmemiz hâlinde mimari tasarım yönünü konuşmamız mümkün olur.
Mimari tasarım süreçlerinin soyut ve somut birçOkay faktörü içermesi, tasarımın nesnel yöntemlerle değerlendirilmesini zorlaştırmaktadır.
Ankara, yeşil mimarlık anlayışını benimseyen birçOkay projeye imza atmıştır. Bu projeler arasında özel sektör ve kamu binaları bulunmakta olup, her biri sürdürülebilirlik ilkelerine özgün bir şekilde yaklaşım sergilemektedir.